Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont turn on'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • General
    • Housekeeping - News, rules, suggestions, etc
  • Video and Film
    • Filming
    • Camera Malfunctions and Repair
  • Photography
    • Photo Discussion
    • The Gallery
  • Behind The Computer
    • Post Production & Computer Issues
    • Web & Graphic Design
    • Work In Progress
  • Video Clips
    • Promos/Montages/Demo Reels/etc
  • Learning (Hidden May ditch this one)
    • Ask anything
    • Contribute
  • Buy/Sell/Trade
    • Classifieds
    • Deals/Scams
  • General Discussion
    • Anything Goes/Skateboarding/Music/Etc

Found 1 result

  1. Hi guys, I've recently bought a vx1000 for parts off a friend to fix another VX1000 (and yes I made sure the parts I needed were working before I bought it). The original vx (which we'll call vx1) had problems with the tape deck jamming open, everything else was working other than the tape deck. I looked this up and it turned out that the power supply board was broken and wasn't sending power to the tape deck so it stayed open. I took vx1 apart a few times and put it back together again and one the last time (probably the 3rd time I did so) when I put the battery in it wasn't working. Then I bought VX2 today took it apart and used the power supply board from that and put it in VX1 and it's still not turning on. I can't afford repairs and was really relying on fixing this camera, so if anyone knows what to do please let me know. And yes it's on standby and it's not the battery