Jump to content
SkatePerception
Sign in to follow this  
debbiedoesben

vx question

Recommended Posts

i have a japanese vx1. it does this thing sometimes where it will like beep several times and the eject symbol comes on the screen. another thing it did not to long ago was when i turned it off it would beep once and the screen would come on and then turn off again. has anyone ever experienced this before? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

does this happen while filming or just when a tape is inserted? The other issue is likely the power control block beginning to fail.

Side note...all ok down there? I see you're in Durham

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It does it even when a tape is out the buttons to set the settings aren't working either. I'll probably send it in soon. And yeah I'm all good thanks though! I'll give you a call in a couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You left a message but I couldn't grab the phone number. You can email me...kerry@videoelectronics.tv and I'll shoot you the form to send with it. As with all repairs, I'd prefer not to get battery, tape, hood...just the cam and the form is great. Your welcome to call again during business hours, of course. 978-664-9992

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×